Geef uw NISSAN het beste ONDERHOUD

voor de scherpste prijs!

Maak online een afspraak
 • APK

  APK: 19,95

  Onze APK is slechts €19,95 all-in. De APK-prijs van €19,95 is inclusief BTW en afmelden. Dus géén extra kosten achteraf! De APK keuring kunt u combineren met een onderhoudsbeurt.

  Maak een afspraak
 • Onderhoudsbeurt

  ONDERHOUDSBEURT

  Is uw Nissan toe aan een onderhoudsbeurt? Kies dan voor een kleine of grote beurt bij Nissan Boerhof. Het onderhoud dat we aan uw Nissan uitvoeren is volledig afgestemd op het type, bouwjaar en de kilometerstand van uw Nissan.

  De prijs van een kleine of grote beurt is afhankelijk van uw auto. Dit komt omdat bijvoorbeeld de hoeveelheid olie en kosten voor onderdelen per Nissan verschillen.
  Bel 050 - 541 15 52 of mail info@nissan-boerhof.nl voor een prijs op maat.

  Maak een afspraak
 • Accu

  ACCU: 25% KORTING

  Uw accu is een belangrijk onderdeel van uw auto. Bij Nissan Boerhof monteren wij een originele Nissan accu voor u en nemen uw oude accu gratis in. Benieuwd naar de staat van uw accu? Kom langs voor een gratis accu controle!

  Tot 25% korting op de adviesprijs van een originele Nissan Accu.

  Maak een afspraak
 • Airco check

  GRATIS AIRCO CHECK

  Bij Nissan Boerhof kunt u langskomen voor een GRATIS airco check. Voorkom dure reparaties en maak gebruik van deze gratis airco controle! Normaal € 19,95.

  Maak een afspraak
 • Airco onderhoud

  AIRCO ONDERHOUD

  Elke auto met airco heeft airco-onderhoud nodig. Eens per 4 jaar dient de airco te worden gevuld. Hiermee zorg u ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft. Daarnaast raden wij u aan om uw airco eens per jaar te laten reinigen.

  Maak een afspraak
 • distributieriem

  DISTRIBUTIERIEM

  De distributieriem is een heel belangrijk onderdeel van uw auto, dat aan slijtage onderhevig is. Is uw distributieriem aan vervanging toe? Wij controleren dit graag voor u en gebruiken natuurlijk originele onderdelen bij vervanging.

  10% korting op de adviesprijs bij vervanging van uw Nissan distributieriem.

  Maak een afspraak
 • ruitreparatie

  RUITSCHADE

  Heeft u een sterretje in uw voorruit? Bij Nissan Boerhof repareren we het graag voor u. In veel gevallen is dit gratis, dit hangt af van uw autoverzekering. Wij doen zaken met alle verzekeringsmaatschappijen en regelen dit graag voor u. Uiteraard kunt u voor ruitvervanging ook bij ons terecht.

  Gratis bij WA+ verzekering

  Maak een afspraak
 • Banden

  BANDEN(WISSEL)

  Tijd voor een bandenwissel of heeft u nieuwe banden nodig? Van een premium tot een budget-band, wij bieden u banden voor een scherpe all-in prijs!

  Maak een afspraak
 • Olie verversen

  OLIE VERVERSEN

  Om te zorgen dat de motor van uw auto goed blijft functioneren, moet u om de zoveel tijd de motorolie verversen. Natuurlijk gebruiken wij bij Nissan Boerhof altijd de olie die voldoet aan de specificaties van uw auto.

  Maak een afspraak